Bestuur

Hier vindt u meer informatie over het bestuur van stichting Haagse Passie. De stichting heeft momenteel 6 bestuursleden. De Haagse Passie heeft een strict beloningsbeleid voor bestuursleden: zij worden niet betaald voor niet project-gerelateerde werkzaamheden. 

 

Merel van Geest - Merel van Geest is initiatiefnemer van de stichting. Zij is een getalenteerd klassiek zangtalent in de klassieke zang en zij is succesvol projectleider van klassieke muziekprojecten. Voor meer informatie kunt u kijken naar haar website of haar e-mailen via merel@merelvangeest.nl.
Marleen de Grijff - Marleen de Grijff is mede-organizator geweest bij de "Matthaus: een Haagse Passie"  en is actief in de amateurzangwereld. Zij is ervaren in het organiseren van activiteiten en projecten voor verenigingen,  vrijwilligers en scholen. De vaardigheden die zij vanuit haar werk als onderwijsadviseur kan gebruiken voor de stichting betreffen educatie en productontwikkeling voor het onderwijsveld. " Wat werkt in het onderwijs?" is wat haar dagelijks bezighoudt. Kinderen en amateurzangers kennis laten maken met prachtige klassieke projecten vormt haar drijfveer.  
Fred Willems - Conceptdenker, ideeën-maker en projectcoordinator. Werkt sinds begin jaren '90 voornamelijk voor de Publieke Omroep. Vanaf 1999 stuwende kracht achter de Radio 2 Top 2000 met inmiddels een bereik van 11 miljoen Nederlanders tussen Kerst en Oud&Nieuw. Freelance communicatie-adviseur en uitvoerend producent van thema-concerten.
Simone Pekelsma - Simone Pekelsma is stadssocioloog met een internationale focus. Ze woonde, studeerde en werkte enkele jaren in Istanbul, maar is nu weer terug op Nederlandse bodem. Simone richt zich in haar werk vooral op sociaal-economische en sociaal-culturele vraagstukken. Van Haagse Passie hoopt zij uiteraard ook een succesvol en bekend stadsproject te maken! Voor meer informatie: www.simonepekelsma.com.

Bestuursadviseur: 

Adriaan van Geest - Adriaan van Geest (voorzitter) heeft veel ervaring in het openbaar bestuur, de uitgeverij en consultancy  en was in het dagelijks leven directeur van Bibliotheek Haarlemmermeer en voorzitter van het Cultuurgebouw Haarlemmermeer. Daarin werken Schouwburg De Meerse, Poppodium Duycker, Kunst- en Cultuurinstelling PierK en de bibliotheek nauw samen. Hij was onder andere bestuurslid van muziekschool Alphen aan den Rijn en van het Centrum voor Beeldende Kunst in die plaats.

Web Master en Social Media: 

Slinger Jansen - Slinger heeft in de afgelopen jaren 1,5 miljoen euro subsidie binnengehaald uit publieke middelen. Hij is docent/onderzoeker aan de Universiteit Utrecht op het gebied van informatica. Zijn rol binnen het bestuur is die van penningmeester en alles dat te maken heeft met digitale zaken en internetpromotie. Voor meer informatie kunt u kijken op zijn web site. U kunt hem e-mailen via slinger@slingerjansen.nl.

Het eerste bestuursoverleg vond plaats op 28 augustus in Den Haag. Een foto van deze gebeurtenis ziet u hier: